Om oss

Fortis Fastigheter utvecklar, bygger och förvaltar för ett modernt och trivsamt boende i Stockholmsregionen. Vi är ett familjeföretag som planerat, byggt och förvaltat bostadshus i generationer. Hos oss bor idag hundratals hyresgäster i ungefär 560 lägenheter – och fler ska det bli! Vi planerar tre nya projekt med 500 nya lägenheter under den närmaste treårsperioden – tre projekt med olika förutsättningar, men byggda med samma ambition – att skapa bästa möjliga trivsel för våra hyresgäster.

Hus som håller

Vi bygger hus för att förvalta dem en lång tid framöver. Därför bygger vi med kvalitet och arkitektur som vi och våra hyresgäster kan vara stolta över. Omsorgsfullt utvalda material, inga genvägar i konstruktionen, arkitektur och design som känns rätt nu och i framtiden. När vi bygger ett Fortis-hus strävar vi alltid efter att bygga ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

Gör livet enkelt

I ett Fortis-hus ska vardagen fungera bättre. Vi letar ständigt efter enkla, smarta lösningar som gör det lättare för dig att få varje dag att flyta på utan onödiga hinder. Det är tillexempel därför som Fortis-huset Åsnen 2 i Årsta saknar tvättstuga – våra undersökningar visade att egen tvättmaskin var betydligt mer populärt! Har du egna idéer om hur livet kan bli enklare och mer trivsamt för dig och våra andra hyresgäster? Hör av dig!